Un turista més, una veïna menys! 20m Assemblea + 27m Mani

El proper dia 20 de maig a les 17h convoquem una ASSEMBLEA OBERTA a Pl Sants, per tractar el problema del turisme massificat que ja està canviant el nostre barri: augments del 40% del lloguer que expulsen les santsenques de Sants, sense fer soroll. Blocs sencers convertits en hotels encoberts, on ja no hi podrà viure més cap habitant i el seu lloc l’ocuparan turistes. Comerços de restauració que apareixen com bolets dedicats al turisme (que tot s’ha de dir, no té la culpa de participar en una cosa que no saben que està passant). Parlarem dels afectats pel lloguer, de les feines precàries que crea el fenomen, i destaparem la gran mentida que ens volen endollar: que el turisme fa progressar la ciutat. Volem un barri on viure-hi! Vine i aturem la gentrificació de Sants!

Assemblea Oberta – dissabte 20 de maig a les 17h pl Sants
Manifestació – dissabte 27 de maig a les 11:30 pl Sants

Un pensament a “Un turista més, una veïna menys! 20m Assemblea + 27m Mani

  1. Soy un vecino de Carretera Bordeta, y he visto una pintada en contra de los pisos turisticos, la cual me gustaría barnizar para que perdure( jeje). Lo cierto es que en esta comunidad convivimos con pisos turisticos que alteran de forma continuada nuestro descanso y nuestra convivencia, pues es muy molesto estar viendo un constante tránsito de gente arrastrando maletas. Yo particularmente los tengo de vecinos y es vivir con gente que estan siempre de fiesta cuyos horarios de ocio son mas criticos por las noches, molestando con ruidos, risas, conversaciones etc. He hecho varios escritos al ayuntamiento y como son legales solo me toca que aguantar. Me solidarizo con todos aquellos que están en mi situación. y os felicito por vuestra iniciativa en contra del turismo en nuestro barrio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.